Wijzer Wonen
Image default
Raamdecoratie en zonwering

Raamdecoratie en zonwering op maat bestel je eenvoudig online

Als je op zoek bent naar zonwering of raamdecoratie op maat, dan kun je veel geld besparen door deze online te bestellen bij Marasol. Marasol is een webshop met een hoge klanttevredenheid. De gemiddelde reviewscore met meer dan 300 reviews is een 9,7. Bij Marasol kun je terecht voor goed online advies over zonwering en raambekleding op maat van het Nederlandse kwaliteitsmerk VeranoⓇ.

Marasol is een familiebedrijf, gevestigd in het Noord-Brabantse Eindhoven. Het is opgericht door vader en dochter Martin en Anna. Anna is het aanspreekpunt en heeft jarenlange ervaring in het online en telefonisch adviseren van haar klanten. Als je foto’s stuurt van je raampartijen, ziet zij al heel snel wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. 

Rolluiken van Marasol

Marasol biedt op haar website de Verano rolluiken van hoge kwaliteit aan. Omdat Marasol het heel belangrijk vindt dat alle producten eenvoudig zelf te monteren zijn, heeft ze ervoor gekozen om de Solar rolluiken aan te bieden. Deze rolluiken zijn voorzien van een klein zonnepaneeltje, waarmee de motor wordt aangestuurd. Hierdoor hoeft het rolluik niet te worden aangesloten op het lichtnet en is naar binnen boren door de gevel dus niet nodig.

De rolluiken kunnen worden bediend met een afstandsbediening en met een app op je telefoon. Je kunt ervoor kiezen ze allemaal tegelijk te bedienen of apart in te stellen. Zelfs vanaf je vakantie-adres kun je de rolluiken aansturen. Super handig om inbrekers op afstand te houden.

Raambekleding van Marasol

Naast de rolluiken, biedt Marasol ook een breed scala aan raambekleding aan. Denk hierbij aan rolgordijnen, plisségordijnen, houten en aluminium jaloezieën en verticale lamellen. Van alle raambekleding en zonwering kun je gratis proefstaaltjes aanvragen via de site. Deze worden dezelfde werkdag nog naar je opgestuurd, waardoor je snel thuis het materiaal kunt bekijken en voelen en zien welke kleuren het beste passen bij jouw smaak en inrichting.

Elektrisch bediende raambekleding

Alle soorten raambekleding kunnen met elektrische bediening worden uitgevoerd. Marasol biedt twee merken motoren aan: Somfy en Brel. Beiden van hoogwaardige kwaliteit en beiden met vele bedieningsmogelijkheden. Het leuke aan deze raambekleding is dat je ze met een app op je telefoon kunt bedienen, waar je ook bent. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding op je telefoon.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn er in vele uitvoeringen. Het standaard rolgordijn, rolgordijnen in cassette en rolgordijnen met een montageprofiel. Transparante, lichtdoorlatende, verduisterende of screen stoffen. Er is keuze tussen meerdere soorten onderlatten, bedieningen en afwerkingen. Allemaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt voor jouw ramen.

Plisségordijnen

Plissés zijn erg populair en op maat te maken voor vele soorten ramen. Grote brede ramen, vaste ramen, draaikiepramen, deuren, lichtstraten, het is allemaal mogelijk. Bij veel van de plisségordijnen is het mogelijk om de bovenkant van de stof te laten zakken, zodat je heel leuk kunt spelen met lichtinval en privacy. Bediening met koord, handgreep, greepprofiel of afstandsbediening.

Jaloezieën 

Ook de jaloezieën worden op maat gemaakt. In hout of alumnium en in vele kleuren, structuren en lamelbreedtes. Zelfs voor ramen met een schuine zijde is het mogelijk om jaloezieën op maat te maken. Anna adviseert je graag over de mogelijkheden bij jouw raampartij.

Verticale lamellen

Verticale lamellen bestaan uit meerdere verticale stroken pvc, aluminium of stof. Deze kun je open draaien en ook helemaal openen of sluiten zoals de standaard overgordijnen. Met lamellen speel je heel mooi met lichtinval en privacy.

Kijk op marasol.nl voor meer informatie over de mooie producten van Marasol en vrijblijvend gratis online advies.

 

https://marasol.nl/