Wijzer Wonen
Image default
Onderhoud

Waarom een riool in Breda regelmatig verstopt kan raken

Breda is een fantastische stad, rijk aan de mooiste historische gebouwen. Wandel door het centrum of door een wijk zoals het Ginneken en je ervaart meteen de Brabantse gezelligheid. Maar onder de stad ligt hetzelfde oude rioleringsnetwerk, waar je natuurlijk niet meteen aan denkt. Woon je in een sfeervol, oud en karakteristiek pand, dan kan het zomaar zo zijn dat je wel eens een keer te maken krijgt met een verstopt riool. Tijd dus om daar stappen in te ondernemen!

Voorkom dat je veel tijd kwijt bent aan het verhelpen van de ontstopping

Het verhelpen van een ontstopping kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Vaak is de verstopping dieper gelegen in het riool, wat betekent dat je het zelf eigenlijk nooit goed kunt oplossen. Niet zo gek, want het rioolnetwerk in Breda bestaat al een tijdje. Vooral in de volgende oude wijken in Breda, kan het nog wel eens voorkomen dat het riool verstopt raakt:

  • Ginneken
  • Ijpelaar
  • Hoge Vucht
  • Princenhage

Schakel een rioleringsbedrijf in: goed voor de leidingen en voor het milieu

Een riool ontstoppen Breda is zo gedaan als je deze klus uit gaat besteden aan een rioleringsbedrijf. Dat de klus snel voor je uit wordt gevoerd, is niet het enige voordeel waar je van profiteert. Een rioleringsbedrijf maakt niet gebruik van de schadelijke chemicaliën, die je wel treft in de producten uit de supermarkt. Het is dus ook nog eens vele malen beter voor het milieu en voor de leiding die moet worden ontstopt.

Meer weten? Neem vandaag nog een keer contact op met een rioleringsbedrijf

Op het moment dat je te maken krijgt met een verstopt riool, is het de hoogste tijd om contact op te nemen met het rioleringsbedrijf. Heb je op dit moment al vragen of wil je meer te weten komen? Neem dan een keer contact op.

https://www.rioolgroep.com/