Wijzer Wonen
Image default
Raamdecoratie

Jaloezieën met ladderband

Jaloezieën met ladderband geven een luxe uitstraling aan raampartijen. In ons assortiment jaloezieën bieden we verschillende afwerkingsopties. We hebben aluminium en houten jaloezieën. De aluminium jaloezieën zijn er in 5 lamelbreedtes, waarvan de breedste van 50 en 70 mm ook zijn uit te voeren met ladderband. De houten jaloezieën zijn er in 50 en 65 mm en kunnen allemaal met ladderband worden afgewerkt. Ladderband is er in 3 breedtes: 10, 25 en 38 mm. Alle drie geven ze een geheel eigen uitstraling aan de jaloezieën. Hou je van een wat strakkere uitstraling? Dan kun je ook kiezen voor ladderkoord. Dit is mooi bij zowel de smallere als de bredere lamellen.

Zowel binnen de aluminium als de houten jaloezieën hebben we een breed scala aan kleuren. Van wit, taupe, grijs, taupe, neutraal hout tot bamboe elektrische jaloezieën met houtnerf. Binnen de collectie aluminium jaloezieën hebben we tevens vele mooie kleuren zoals rood, blauw, goud, zwart, zilver, groen en nog veel meer.

Gratis kleurstalen van houten jaloezieën en ladderband

We bieden de mogelijkheid om via onze website gratis en vrijblijvend een aantal stalen te bestellen van onze raambekleding. Zo kun je de structuur en kwaliteit van de raambekleding voelen en kijken of de gewenste kleur echt bij je interieur past. 

Het bestellen van onze jaloezieën gaat heel eenvoudig via onze webshop. Door de stappen te doorlopen kom je vanzelf tot een mooi product dat volledig naar wens is. De jaloezieën zijn uit te voeren met koordbediening, maar ook met motor. Dit kan een batterijmotor zijn die niet hoeft te worden aangesloten op het lichtnet, of een motor op netstroom. Alle motoren zijn optioneel met afstandsbediening, wandbediening of via een app op je tablet of telefoon te bedienen.

Nederlandse jaloezieën van Verano

Al onze raambekleding wordt op maat gemaakt door het Nederlandse bedrijf Verano. Hierdoor ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. 

Naast jaloezieën hebben we ook plissegordijnen, verticale lamellen, rolgordijnen en vouwgordijnen in ons assortiment. Allemaal op maat gemaakt.

Wij adviseren je graag over wat het beste en mooiste bij je ramen past. Ook voor afwijkende ramen met bijvoorbeeld een schuine zijde hebben we mooie oplossingen. Ons advies is gratis en vrijblijvend. Je kunt er van op aan dat we de tijd voor je nemen en alle opties voor je op een rij zetten. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Ook als je na je bestelling een vraag of advies nodig hebt staat wij voor je klaar. Wij streven ernaar binnen een werkdag alle vragen te beantwoorden.

https://marasol.nl/elektrische-jaloezieen-op-maat/