Wijzer Wonen
Image default
Aanbiedingen

INSPIRATIE KINDERKAMERS VOOR KINDERBED MET LADES

INSPIRATIE KINDERKAMERS VOOR KINDERBED MET LADES

Plaats een passpiegel in de kinderkamer. Het helpt de ruimte van je kleintje te verfraaien en laat je kinderen kennismaken met het idee van reflectie. De meeste kinderkamers zijn klein. Met het kinderbed met lades kun je de kamer opfleuren en er ruimtelijk uitzien. Vergeet ook niet de passpiegel veilig te plaatsen voor de veiligheid van uw kind.

Hieronder vind je inspiratie voor het gebruik van passpiegels in de kinderkamer:

  • Een felroze passpiegel staat prachtig in een meisjeskamer. Hij vormt een accent op de grijswitte muur en versterkt de meisjesachtige stijl van de kamer. De grote spiegel hangt aan het einde van het kinderbed met lades en weerspiegelt mooie voorwerpen zoals de uilenlamp, mooi beddengoed en fotolijstjes.
  • Een spiegelkast geeft de kamer een functioneel en ruimtebesparend element. De kast is ingebouwd, waardoor de kamer meer ruimte krijgt, en de passpiegels op de deuren zijn op maat gemaakt voor elk paneel.
  • Hang een ingelijste spiegel op waar de ruimte klein of onregelmatig is. Dit gedeelte van de speelkamer heeft een schuin plafond, dus je moet het slim inrichten. De eenvoudige rondingen van de lijst van de passpiegel passen bij de kinderen.
  • Voeg een passpiegel met rode lijst toe als aanvulling op een creatieve kinderkamer. Het schilderij op een van de muren stelt een bordspel voor en brengt een speelse sfeer in de ruimte. Het rood van de spiegel is een mooi accent op de mintgroene muur, vooral als het past met het kinderbed met lades.
  • Een grote spiegel van vloer tot plafond maakt deze kamer ruimer. Hij is veilig aan de muur bevestigd.
  • Een grote spiegel met houten lijst past perfect bij de verzameling muurkunst en andere snuisterijen van dit kind. De kleur van de lijst komt overeen met het zwart-wit gestreepte motief van het kinderbed met lades.
  • Hang ingelijste spiegels onder een hoek om een uniek centraal punt te creëren. Merk op dat de lijsten gewoon eenvoudig, recht en wit zijn, maar de posities geven ze een interessante touch.
  • Plaats een dikke ingelijste passpiegel bij de ingang van de kinderkamer. De kleur van de lijst kan worden aangepast aan het kleurenschema van de kamer.
  • Laat een smalle wastafel ruimer lijken met een grote, vierkante spiegel. De groene tegels op de lijst van de passpiegel vormen een aanvulling op de zachtgroene en roze achtergrond. De kleur van de lijst past ook bij de knoppen voor een meer vrouwelijke flair.

kinderbed met lades