Wijzer Wonen
Image default
Aanbiedingen

MG5 Private Lease

MG Motor is een Brits automerk met Chinese roots dat zich steeds meer richt op de productie van elektrische auto’s. Het merk heeft een aantal aantrekkelijke modellen in het aanbod die ook als private lease beschikbaar zijn, waaronder de MG5. In dit artikel gaan we dieper in op de eigenschappen en sterke punten van de MG5 als private leaseauto.

Design en ruimte

De MG5 is een ruime stationwagon met een aantrekkelijk design. De auto heeft een moderne uitstraling met strakke lijnen en een sportieve voorkant. Het interieur is netjes afgewerkt en biedt voldoende ruimte voor vijf personen en hun bagage. Met een bagageruimte van 464 liter is de MG5 een van de ruimste auto’s in zijn klasse.

Elektrische aandrijving

De MG5 is voorzien van een elektrische aandrijving en heeft een actieradius van ongeveer 350 kilometer. De auto is uitgerust met een krachtige elektromotor die 115 kW levert. Hiermee kan de MG5 in 8,3 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. Het opladen van de accu duurt ongeveer 8 uur aan een standaard stopcontact en 40 minuten bij een snellaadstation.

Comfort en veiligheid

De MG5 is standaard voorzien van een groot aantal comfort- en veiligheidsvoorzieningen. Zo beschikt de auto over een automatische airconditioning, een achteruitrijcamera en een infotainmentsysteem met touchscreen. Daarnaast is de MG5 uitgerust met een uitgebreid pakket aan veiligheidsvoorzieningen, waaronder een noodremsysteem, een adaptieve cruise control en een dodehoekdetectiesysteem.

Conclusie

De MG5 is een ruime en sportieve stationwagon met een modern design en een elektrische aandrijving. De auto is voorzien van een uitgebreid pakket aan comfort- en veiligheidsvoorzieningen en heeft een actieradius van ongeveer 350 kilometer. Met zijn ruime interieur en grote bagageruimte is de MG5 een ideale gezinsauto. Als je op zoek bent naar een aantrekkelijke en betaalbare private leaseauto met een elektrische aandrijving, dan is de MG5 zeker het overwegen waard.

De MG ZS private lease is een moderne en milieuvriendelijke auto met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. De auto beschikt over een stijlvol design, een ruim en comfortabel interieur en moderne technologieën.

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan MG  private lease:

 1. Vast maandbedrag: Bij private lease betaalt u een vast maandbedrag dat is gebaseerd op de duur van het leasecontract, het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en de specificaties van de auto. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

 2. Geen investering nodig: Wanneer u ervoor kiest om een MG te leasen via private lease, hoeft u geen grote investering te doen om een nieuwe auto aan te schaffen. Dit kan vooral handig zijn als u niet genoeg geld hebt om een auto in één keer te kopen of als u het geld liever elders wilt investeren.

 3. Geen zorgen over onderhoud en reparaties: Als u via private lease least, zijn de kosten voor onderhoud en reparaties inbegrepen in het maandbedrag. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten van onderhoud en reparaties gedurende de leaseperiode.

 4. Mogelijkheid om een nieuwe auto te rijden: Door een MG te leasen via private lease kunt u genieten van de voordelen van het rijden van een nieuwe auto, zonder dat u de volledige aanschafprijs hoeft te betalen.

 5. Veel extra’s: Bij private lease zijn vaak veel extra’s inbegrepen in het maandbedrag, zoals wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp en vervangend vervoer bij pech of onderhoud.

Houd er wel rekening mee dat het belangrijk is om te kijken naar de voorwaarden van het private lease contract en dat u voldoet aan de financiële vereisten van de leasemaatschappij.

MG EHS Private Lease:

 • Compacte SUV
 • Hybride aandrijflijn met elektromotor en benzinemotor
 • 258 pk en 370 Nm koppel
 • 0-100 km/u in 6,9 seconden
 • Grote laadruimte van 448 liter
 • Modern interieur met groot touchscreen infotainmentsysteem
 • Geavanceerde rijhulpsystemen zoals Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning en Autonomous Emergency Braking.

MG ZS private lease:

 • Compacte SUV
 • Beschikbaar in benzine en elektrische aandrijving
 • Elektrische variant heeft een actieradius van 263 km
 • Modern interieur met touchscreen infotainmentsysteem
 • Standaard uitgerust met rijhulpsystemen zoals Lane Departure Warning, Autonomous Emergency Braking en Adaptive Cruise Control.

MG4 private lease :

 • Compacte hatchback
 • Beschikbaar met elektrische aandrijving
 • Ruim interieur met een grote kofferbak van 512 liter
 • Geavanceerde technologieën zoals automatische airconditioning, touchscreen infotainmentsysteem en achteruitrijcamera.

MG5 private lease :

 • Compacte stationwagon
 • Beschikbaar in benzine en elektrische aandrijving
 • Elektrische variant heeft een actieradius van 214 km
 • Ruim interieur met een grote kofferbak van 578 liter
 • Modern interieur met touchscreen infotainmentsysteem.

De sterke punten van deze modellen kunnen afhankelijk zijn van uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Bijvoorbeeld, als u op zoek bent naar een hybride SUV met veel vermogen, dan is de EHS wellicht de beste keuze voor u. Als u op zoek bent naar een compacte SUV met een goede elektrische actieradius, dan is de ZS EV wellicht de beste keuze. En als u op zoek bent naar een ruime sedan of stationwagon, dan zijn de MG4 of MG5 wellicht de beste opties.