Wijzer Wonen
Image default
Consumenteninformatie

Wanneer uw koelkast stuk is

Wanneer we nu onverwachts een andere koelkast moeten kopen, omdat hij stuk is, zal dat niet gemakkelijk zijn in deze dure tijd. Bij velen komt het kopen van een koelkast momenteel niet uit door onder andere de hoge energieprijzen. Aangezien de prijsstijgingen voorlopig nog wel door zullen blijven gaan, komt een koelkast die stuk is wel op een ongelegen moment. Momenteel zijn de prijsstijgingen op witgoed ook hoog. Daarom is het verstandig om te kijken naar een goedkoper alternatief.

Een tweedehands koelkast aanschaffen

Als uw koelkast stuk is, kunt u in de winkel gaan kijken voor een nieuwe. Waarschijnlijk zult u daarbij schrikken van de aanschafprijs. U kunt beter naar een ander alternatief kijken. Zo zou u kunnen kijken voor een tweedehands koelkast. Er zijn veel tweedehands koelkasten die online te koop worden aangeboden. Deze koelkasten, bij de Wasgigant.nl, zijn allemaal goed nagekeken, voordat ze te koop worden aangeboden. Een tweedehands koelkast is wel eerder door een ander gebruikt, maar daar zult u weinig of niets van kunnen zien.

Een nog nooit gebruikte b keus koelkast

Wanneer u een koelkast met schade koopt, dan is dat een schade die u bijna niet kunt zien. De schade is vaak ontstaan tijdens het transport. Er kan een klein deukje aan de zijkant of op een andere plaats inzitten. Wanneer u echter zo’n koelkast met schade (b keus koelkast) koopt, weet u zeker dat de koelkast nooit eerder door een ander is gebruikt. U krijgt de volledige garantie en u heeft ook het voordeel dat hij veel goedkoper is dan een nieuwe zonder een kleine schade.

De naam witgoed

Velen vragen zich af waar de naam “witgoed” vandaan komt. Omdat vroeger alle koelkasten, wasmachines, drogers, vriezers en dergelijke wit van kleur waren en tegenwoordig ook nog vaak die kleur hebben, is de naam “witgoed” ingeburgerd. Bij de Wasgigant.nl staan op de website veel witgoed producten die tegen een aantrekkelijke prijs worden verkocht. U kunt uw product hierbij online bestellen. Het bestelde product zal gratis bij u thuis worden afgeleverd. Wanneer het product wordt afgeleverd hoeft u pas te betalen. Wanneer u naar de website van de Wasgigant.nl kijkt, dan bestaat de mogelijk dat u nog vragen heeft. Aarzel dan niet om contact op te nemen. U vraag zal netjes worden beantwoord, zodat u rustig uw bestelling kunt doen.

https://wasgigant.nl/