Wijzer Wonen
Image default
Woning en Tuin

Alle ruimte met de goede badkamermeubels

Als je badkamermeubels in hout uit gaat zoeken voor een badkamer die ruim moet ogen, kan dat een onbegonnen klus lijken. Hoe ga je een ruimte inrichten die functioneel moet zijn, niet groot is, maar waar je van alles en nog wat in kwijt wil? Als je zoekt naar een oplossing, neem het woord meubel dan vooral niet te letterlijk.

Je hoeft zeker niet met allerlei opbergkastjes aan te komen zetten. Als je je toevlucht zoekt tot mooie en simpele manieren van inrichten, heb je alles bij de hand en kan je badkamer een stuk ruimer lijken. Dat kan met eenvoudige plankjes of met een open badkamermeubel.

Eenvoudige maar stijlvolle badkamermeubels

Als je het begrip badkamermeubels wat breder interpreteert, kom je al snel uit op ogenschijnlijk simpele plankjes. Daar kan je vaak al de meeste spullen in een badkamer kwijt: enkele tandenborstels, je deodorant en je parfum. Of plaats ze in een spiegelkast. De handdoeken kan je op eenzelfde manier opvouwen en op een plankje onder de wastafel leggen. Zo heb je de opbergruimte die je nodig hebt, maar neemt een kastje niet meteen alle visuele ruimte in de badkamer in.

Plankjes als badkamermeubels?

Plankjes als badkamermeubels gebruiken klinkt wel erg simpel. Maar gelukkig hoef je niet wat losse plankjes uit de garage te halen en in de tegels van je badkamer te timmeren. Je kan ook voor mooie, op maakt gemaakte tegels kiezen, of een houtsoort die perfect aansluit op de sfeer van de rest van je badkamerinterieur.

Natuurlijk kan je ook een badkamermeubel kopen dat als een open ladekastje onder de wasbak geschoven kan worden. Op die manier oogt het door de afwezigheid van lades ook al wat ruimer. Dat kan een mooie middenweg zijn.

https://www.badkamermeubelshop.be