Wijzer Wonen
Image default
Meubels

Meubels die in iedere woonstijl passen

Meubels komen in allerlei soorten en maten en de woonstijlen vliegen tegenwoordig om je oren. Heb je geen idee wat voor meubels je moet kiezen en wil je graag een tijdje doen met jouw spullen? We nemen je mee langs verschillende meubels die in iedere woonstijl mooi zouden passen. Zo kun je wel wisselen van woonstijl door bijvoorbeeld voor een andere kleur op de muur of andere accessoires te gaan, maar hoef je niet direct een heel nieuw interieur aan te schaffen.

Altijd goed

Hout is en blijft een populair type materiaal om te gebruiken in huis. Je ziet het veel terugkomen ook in verschillende woonstijlen. Een houten kast is altijd een goede keus. De lichte en natuurlijke uitstraling past goed in een woonstijl waar de natuur en eenvoud centraal staan. Combineer het met een stalen poot en de kast komt ook goed tot zijn recht in een wat stoerder interieur. Ook kun je met hout variëren in kleur. Donkerbruin en zwart zie je ook veel terugkomen. Hout blijft ook de perfecte keuze voor een eetkamertafel, zo blijft de tafel tijdloos. In het assortiment van Kave Home vind je genoeg tijdloze meubels van hout die in elke woonstijl prachtig tot zijn recht komen.

Details zijn belangrijk

Ook staal zien we de laatste jaren veel. Bij staal denk je misschien direct aan een heel industrieel interieur. Dat hoeft niet per se zo te zijn. Ga voor stalen details en de meubels passen in elke woonstijl. Een smal stalen onderstel bij jouw salontafel bijvoorbeeld. Of stalen pootjes onder de bank.

Een lichtje branden

Verlichting mag uiteraard in geen enkele woning ontbreken. Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van je woning, maar wel belangrijk. Glazen verlichting is en blijft populair. Ga voor ronde glazen bollen van rookglas. Dit oogt stoer, eenvoudig, het past in een organisch gevorm interieur en het geeft uiteraard veel sfeer.

Goed zitten

Zitmeubels zijn een belangrijk onderdeel van jouw inrichting. Een woning zonder zitmeubels is niet mogelijk. Velvet zitmeubels passen goed in verschillende type woonstijlen. Het oogt chique, trendy, kan kleurrijk zijn, heeft een zachte uitstraling en kan gecombineerd worden met een stoer zwart onderstel. Ook de eetkamerstoelen van Jesper Home zijn ideaal voor verschillende stijlen. De kleuren zorgen ervoor dat de stoel past in een natuurlijk interieur, de onderstellen hebben een stoer uiterlijk en de vorm komt goed tot zijn recht in een Scandinavisch getint interieur.

Ben jij op zoek naar nieuwe, trendy meubels die passen binnen iedere woonstijl? Laat je dan inspireren door het uitgebreide assortiment van online woonwinkel Sohome. Sohome wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.0. Je vindt hier meer dan 11.000 Sohome reviews.