Wijzer Wonen
Image default
Aanbiedingen

Geef je interieur een nog luxere uitstraling met deze 3 tips

Geef je interieur een nog luxere uitstraling met deze 3 tips

Het creëren van een luxe interieur: hoe pak je dat aan? Je hoeft niet altijd grote veranderingen door te voeren om een mooie living te maken met een luxueuze uitstraling. Wat dacht je van houten jaloezieën als raamdecoratie of het gebruik van specifieke kleuren? De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en dit maakt het voor jou nog makkelijker om goede keuzes te maken. Geef je interieur een nog luxere uitstraling met deze 3 tips! Zo bewijs je dat je niet altijd veel geld uit hoeft te geven.

#1 Een rustige basis

Een luxe uitstraling in de living wordt meestal gecreëerd door eenvoud. Kies daarom niet voor teveel decoratie, maar hou het eenvoudig. Kies bijvoorbeeld eerder voor een of twee grote kunstwerken aan de muur in plaats van meerdere schilderijen of tekeningen. Wanneer je graag foto’s in huis wilt hangen is het aan te raden om ze in zwart/wit te laten drukken. Dit geeft meteen een luxere uitstraling. Let in de inrichting ook op het gebruik van mooie materialen die luxe ogen, zoals een schapenvacht of een velour kussen.

#2 Mooie raamdecoratie 

Raamdecoratie op maat is een van de manieren om je interieur een nog luxere uitstraling te geven. Betaalbare raamdecoratie is beschikbaar en hiermee creëer je al snel een luxe uitstraling. Dit kan onder andere met mooie houten jaloezieën. Het gebruik van natuurlijke materialen oogt rustig en modern. Het gebruik van licht in huis zorgt ook voor meer luxe in een interieur. Kies daarom voor raamdecoratie waarmee je zelf de lichtinval in huis kunt bepalen, zoals plissé gordijnen, vouwgordijnen, shutters of jaloezieën. Bij Inhuisplaza.be vind je voor eender welk raam een geschikte decoratie. Ontdek het zelf!

#3 De waarde van woonaccessoires 

Woonaccessoires bieden de mogelijkheid om een woning in een handomdraai luxe te laten ogen. Hierbij is de regel: liever een aantal statement items dan allemaal losse accessoires door de hele living. Bijkomend voordeel is dat je de woning ook zo een stuk makkelijker proper houd. Een luxe interieur straalt warmte uit, maar oogt ook fris. Dit realiseer je met het plaatsen van verse bloemen. En om te voorkomen dat je wekelijks nieuwe bloemen moet kopen, is het slim om voor nep bloemen te kiezen. Hiermee bespaar je op de kosten én zorg je ervoor dat je living eruit ziet als deze direct uit een magazine komt. 

 

 

 

https://inhuisplaza.be/