Wijzer Wonen
Image default
Woontrends

Strak pleisterwerk met stucadoorsbedrijf Zoetermeer

Indien u net gaat verhuizen naar een nieuwbouw of bestaande woning moeten soms nog wat wanden worden afgewerkt voordat ze geverfd kunnen worden bijvoorbeeld. Met stucwerk door een goed gespecialiseerd bedrijf als stukadoor Waddinxveen en Voorburg geeft u deze nauwkeurige klus uit handen aan specialisten die ook echt alles compleet afwerken zonder slordigheid. Het ervaren stucadoorsbedrijf weet van technieken die worden gebruikt voor onder andere airless latex spuiten, stucwerk, pleister en raapwerk. Een pand is pas bewoonbaar als de afwerking optimaal is. Daar huurt u stukadoor de Vries voor in. Waarom stukadoor omgeving Zoetermeer?

Met stukadoor Voorburg en stukadoor Waddinxveen kunt u rekenen op een betrouwbare vakman die over 25 jaar lange ervaring beschikt. Het bedrijf is gespecialiseerd in pleister en stucwerk en is lid van NOA. Ook bevat het stucadoorsbedrijf de Vries een VCA certificering met een vaste veilige werkwijze. Op alle werken is een flinke garantie van 3-5 jaar van toepassing. De goede kwaliteit maakt de afwerking duurzaam en zorgt ervoor dat deze lang meegaat. Bij al het stucwerk worden de beste materialen gebruikt. Indien u zelf een project heeft staat de vakman snel in uw woning om alle wanden te controleren. Hierbij zal het stucbedrijf u voorzien van een passende offerte samen met nuttig advies omtrent het toepassen van stucwerk.

Verschillende toepassingen

Stukadoor de Vries pakt de wanden flink aan met stootvast en schrobvast stucwerk. De technieken versterken de wanden en staan tevens ook fraai in de woning. Sierpleister is een mooie toepassing van pleisterwerk. De techniek is decoratief en bestaande wanden worden er door verstevigd. De realistische vaste kleuren van sierpleister zorgen ervoor dat beschadigingen geen kleurverschil laten zien waardoor zelfs bij de kleinste scheurtjes sierpleister egaal blijft. Verder kunt u naast (sier)pleisterwerk, raapwerk toe laten passen. De muren worden hiermee verdikt door middel van een stevige dikke gipsmortel. Raap is dus een extra stevige pleisterlaag. Indien u gebruik wenst te maken van advies kunt u altijd een terugbel verzoek indienen of gratis een offerte aanvragen.

https://stukadoor-leiden.nl/